top of page

OVER MIJ

Ik, Miranda Braam werk nu ruim 15 jaar vol passie met kinderen. Het mooiste wat ik aan kinderen vind is hun openheid, sprankelijkheid en het leven in het hier en nu. Wat mij betreft echte leermeesters! Tijdens het werken met kinderen lieten zij mij inzien wat ik tijdens mijn reis naar volwassenheid was kwijtgeraakt. Tijdens het spelen met modder in de zandbak en zingen uit volle borst, vond ik steeds meer de ware Miranda terug. Als kind speelde ik graag eindeloos in de natuur, waar ik mij altijd heel prettig voelde. Dit heb ik nu nog steeds. Het liefst struin ik urenlang door het bos of op het strand.

Mijn diepliggende wens is dat elk individu hun ware zelf mag vinden en leven, dat gezinnen in harmonie en in vrijheid kunnen samenleven en kunnen genieten van het leven.

Door mijn ervaring met werken met kinderen,

de geboorte van mijn zoon & dochter en mezelf als volwassen persoon, wil ik mijn innerlijke kracht en talenten inzetten om anderen te mogen begeleiden, ondersteunen en te inspireren.

Logo's-01.png
dried

ERVARINGEN

  • HBO Post opleiding de PresentChild® methode/ Kindertolk®/ gedragsvertaler (accreditatie door register vak therapie SNRO, KTNO en CRKBO) 

  • HBO trainingsjaar coachende vaardigheden via trainingsbureau Zienderogen Beter

  • Training mindfulness en systematisch werken met paarden

  • Training werken met handpoppen bij opleidingsinstituut de Handpopcoach (CRKBO geregisteerd) 

  • HBO kindercoach bij van Sonnevelt Opleidingen (SNRO geaccrediteerd, NRTO en CRKBO keurmerk) 

  • SPW Niveau 3 kinderopvang & niveau 4 woonbegeleiding

verf-goud_Tekengebied 1.png
bottom of page