top of page
Logo's-01.png

KINDERTOLK®

WAT IS HET?

De PresentChild®-methode (Kindertolk®) is opgericht door Janita Venema en gaat ervan uit dat kinderen ons spiegelen.

Soms herkennen we situaties, gedragingen en ziektes van ons kind in onszelf waar wij bewust van zijn. Soms herkennen we het niet, omdat je kind dan een deel van jezelf spiegelt wat we dan niet herkennen. Dit wordt ook wel een blinde vlek genoemd. Bij Mezelf coaching kan jou helpen via de PresentChild®-methode welke onbewuste delen jouw aandacht vragen. Welke boodschap wil jouw kind met zijn/haar specifiek gedrag of ziekte jou duidelijk maken?

boom
poppen

TRAJECT

Het Kindertolk®-traject bestaat uit twee afspraken en uitwerking van de vertaling. Het is geschikt voor alle leeftijden. Tijdens een kort telefonisch kennismakingsgesprek kunnen we samen kijken of deze methode passend is voor jou.

Het traject bestaat uit:

  • Intakegesprek;

  • Uitwerking van de vertaling;

  • Terugkoppelingsgesprek.

Tijdens het intakegesprek schrijf ik alles letterlijk op en maak ik een vertaling. Omdat je kind als spiegel wordt gezien gaat de verhaallijn over jou en ontstaat er een liefdevolle rake boodschap voor jou.

Mocht het terugkoppelingsgesprek niet voldoende zijn, dan kunnen we eventueel meerdere sessies inplannen afhankelijk van wat nodig is.

Voor meer informatie over de methode PresentChild® kun je vinden op de website www.presentchild.com

bottom of page